tirsdag den 9. marts 2010

Bollywoodfilm i Little India - kun to timer vækHvis du ikke kan vente på, at der bliver vist hindifilm her i Danmark, kan man gøre som mig og tage et lille smut til England. Forstaden Southall har alt, hvad ens inder-wannabe-hjerte kan begære.

Om kun to uger tager jeg af sted til London-forstaden Southall, også kendt som Little India. Her i denne skønne by fyldt med indiske restauranter, butikker, der sælger alt fra indisk tøj, smykker, film og musik, ligger biografen Himalaya Palace, der blandt andet viser de nyeste og største hindifilm.


På plakaten er for tiden My Name Is Khan samt 3 Idiots. Den førstnævnte har jeg som bekendt set her i Danmark, men den sidstnævnte har jeg endnu ikke haft muligheden for at se. Mine indiske veninder har varmt anbefalet den, og på trods af, at den er med den altid terroristglade Aamir Khan, tror jeg at jeg tager ind og ser den, hvis chancen byder sig om et par uger. Den vandt i hvert fald en masse Filmfare Awards, så den må da være seværdig. Det vil tiden vise.


Når jeg nu kommer til Southall vil jeg helt sikkert også benytte chancen for at skrabe til mig af filmblade, film og soundtracks. Jeg skal da lige have det nye Filmfare, måske et par dvd'er og nogle plakater. Og så lidt dosa masala og måske lidt gulab jamun. Mmmm.

Hvis du også kommer på disse kanter, kan du tjekke Himalaya Palaces program her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar