søndag den 8. december 2013

2. søndag i advent

Desværre er begge film denne uge ikke værd at se. Så betragt det som denne uges adventsgave, at jeg her advarer dig mod at se Makkhi og Darr. Der er superdårlige. Og ikke på den fede måde.

Plakaten til hvad kunne have været en megafed film

Makkhi (2012)
En ung mand myrdes og reinkarneres som en flue for at hævne sin død. Det lød som et fantastisk plot i mine øre, da jeg aldrig går af vejen for en film, der har et plot, der er så langt ude, at den har potentiale for at være virkelig crazy. På den fede måde. Desværre drukner Makkhi i dårlig CGI (ALT for meget af det) og et meningsløst plot. Og i disse tider, hvor den ene indiske voldtægtssag efter den anden fylder medierne, er det sgu trættende at se en film, hvor fyren tror, at pigens konstante afvisninger betyder, at hun vil have ham. Især, fordi det åbenbart viser sig, at ’nej’ betyder ’ja’ i denne film. At filmen er dubbet fra telugu til hindi resulterer blot i, at filmens lyd har samme kvalitet som eftersynkronisering fra 1950’erne.

 ud af fem
En flue-CGI-træningsmontage
Darr (1993)
Endnu en film, hvor historiens hovedperson tror, at ’ja’ betyder ’nej’. Det gør det imidlertid ikke i denne komedie-thriller, der minder mere om Sommer i Tyrol end Basic Instincts. Shah Rukh Khan spiller en sindssyg stalker, der er så vanvittig forelsket i Kiran, at han op til flere gange prøver at slå hendes kæreste ihjel. 


Rahul og K...K...Kiran

Han er besat på den der måde, hvor man har kæmpe billeder af sit livs kærlighed projekteret op på alle vægge i sit værelse, ringer hele tiden samt flyver til Shimla, Goa, og Schweiz for at lure på hende. Du kender det måske. Dette er en af de film, hvor Schweiz bruges som location – ikke blot når de er i Schweiz, men Schweiz bruges endda som stand-in for Shimla. På trods af at dette virkelig ikke er nogen god film, var der dog øjeblikke der var sjove.

✪✪ ud af fem

Helt normal vægpyntIngen kommentarer:

Send en kommentar