tirsdag den 31. januar 2012

Første bog om bollywoodfilm på dansk


Så er det ikke kun i blogform, jeg skriver om bollywoodfilm, for nu har jeg fået udgivet bogen Bollywoodfilm – en introduktion.

Bollywoodfilm – en introduktion er den første bog om bollywoodfilm på dansk. Den er en blid introduktion, en guide samt en kærlighedserklæring til indisk film og især til bollywoodfilm. Bogen her beskriver blandt andet den særlige masala-genre og giver et indblik i en unik underholdningsindustri fyldt med dansescener, økonomisk kaos, nepotisme, genialiteter og skamløs kopiering.

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og fokus er på at udbrede viden og entusiasme om Indiens filmindustri til alle læsere. Bogen er saglig og veldokumenteret, samtidig med at den er let at læse. For som du ved, skal bollywoodfilm skal ikke ses med en intellektuel panderynken, men med en kæft fuld af popcorn og chai. Der skal grædes, grines, hujes og måbes, når man ser de berømte og berygtede indiske film. Det er en verden af seriøse dramaer, løsslupne komedier, melodramatiske kærlighedshistorier, sang, dans og kung fu-inspirerede slåskampe.

Hvis du har lyst til at læse bogen, kan den købes hos Forlaget Alt i Ord: http://alt-i-ord.dk/

Køb bogen på forlagets hjemmeside eller send en mail til mathias@alt-i-ord.dk og bestil bogen. Den koster 200 kr. eks. forsendelse og er intet mindre end et røverkøb, hvis jeg selv skal sige det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar