lørdag den 14. august 2010

Interessant double feature

Så er der nyt fra Indien igen: en bollywoodfilm og en bengali-film, og som de to film her illustrerer, er der STOR forskel på de film, der bliver lavet på i Indien. Tjek en uoriginal hindi-gyser og en bengali-film med rå vold, stoffer og onani.Den første film hedder Help og har Mugdha Godse, Bobby Deol og et foster i et glas i hovedrollerne. Den havde præmiere i går, fredag d. 13. Uuuhhh.
Jeg har endnu ikke set filmen, men umiddelbart ligner den en sædvanlig indisk rip-off af japanske og sydkoreanske gysere. Efter at have set Naina (en blanding af Gin Gwai og Dark Water) og Zinda (en total kopi af Oldboy) har jeg mistet alt tro på et godt indisk gys. Man kan selvfølgelig godt blive skræmt over, hvor meget der bliver stjålet i de to film, men ellers er de bare dårlige.

Men måske nogle af jer derude har set Help? Hvis I har, vil jeg meget gerne høre om jeg er for fordomsfuld. Jer der ikke har set filmen, kan se en trailer her:

http://twitchfilm.net/news/2010/08/mugdha-godse-bobby-deol-and-a-fetus-in-a-jar-star-in-bollywood-horror-help.php


Filmen Gandu (The Loser) ser til gengæld rimelig crazy ud. Den er sort/hvid, rå og har adskillige sexscener, så den er på ingen måde bollywood. Billederne er flotte og handlingen er en slags social-realistisk indiefilm. Og i stedet for det sædvanlige bollywoodmusik er filmen her fyldt med vred rap. Filmen får præmiere i New York på South Asian International Film Festival. Det bliver spændende, hvilken modtagelse filmen vil få i Indien. Jeg kan lige se brændende biografer for mig, men i Europa og måske i USA kunne den godt blive velmodtaget.
Filmen er fra den bengalske delstat, og de har allerede en tradition for ikke at lave bollywoodfilm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar