lørdag den 6. februar 2010

My Name Is Khan

Så kan du se Shah Rukh Khan og Kajol i filmen My Name Is Khan i biffen. Der er på lørdag d. 13. februar i teatret BREMEN i København.
Filmen handler om muslimen Rizwan Khan (Shah Rukh Khan), der gifter sig af kærlighed med hinduen Mandira (Kajol). De bor i San Francisco, og da 11. september rammer USA, får det forfærdelige konsekvenser for Rizwan. Da han bliver tilbageholdt i Los Angeles lufthavn, mistænkt for terrorisme, kommer hans forhold til Mandira på en alvorlig prøve. Rizwan begiver sig ud på en rejse for at møde USA's præsident, for at rense sit navn og for at redde sit ægteskab.

Filmen er instrueret af Karan Johar, der mange gange før har arbejdet sammen med Shah Rukh Khan. Som instruktør har Johar arbejdet sammen med Khan i Kuch Kuch Hota Hai (1998), Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) og Kabhi Alvida Naa Kehna (2006). Som producer har Johar blandt andet arbejdet med Khan i en af mine yndlingsfilm Kal Ho Naa Ho (2003).

Shah Rukh Khan og Kajol har også før arbejdet sammen. Første gang var i filmen Baazigar (1993), men det er mest for filmen Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995) de to huskes som romantiske hovedpersoner. Siden har de spillet over for hinanden i Kuch Kuch Hota Hai (1998) og Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001).

Nu har jeg ikke set My Name Is Khan endnu, men jeg vil alligevel anbefale dig at tage ind og se den på lørdag. Det meste af det Johan rør ved bliver til guld, og med Khan og Kajol sammen igen i et kærlighedsdrama, der viser konsekvenserne af at være muslim i den vestlige verden efter 11. september, kan det da ikke gå galt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar