fredag den 19. februar 2010

Køb dine hindifilm her


Hvis man nu gerne vil se en bolly-dvd engang i mellem, hvor skal man så købe dem? Her er et par forslag:

www.play.com Her har de deres helt egen Bollywood underkategori, hvor du kan købe en hel del rigtig gode film til rimelige priser. Der er gratis levering, og filmene er ikke ulovlige kopier.

Må jeg anbefale Om Shanti Om til omkring 110 kr., Dilwale Dulhania Le Jayenge, Deewaar, Chalte Chalte og Sholay som er nogle af de film, du kan få på play for omkring 150 kr. samt Slumdog Millionare (dog ikke en "rigtig" hindi/bollywoodfilm) for ca. 40 kr.

Hvis du vil have billigere (og tvivlsomt tilvejebragte) dvd'er er der stort udvalg og rigtig gode priser i både film og musik hos Raja Music på Nørrebrogade 86, 2200 Nørrebro. Det er ikke alle dvd'er der spiller lige godt, men til gengæld er der ingen problemer i at få dem byttet til nye, hvis der skulle opstå problemer. Både nye og gamle film koster her ca. 40-50 kr. stykket.

http://www.cdon.com/ har lidt bollywood filmmusik som blandt andet soundtracket til storfilmen Devdas og en masse bollywood combilations på cd. Derudover kan du få Bollywood Singstar til din playstation både her og på play.


På cdon og andre steder kan du også få filmen Bride & Prejudice, men det skal du lade være med! Det er en udvandet Hollywood version af en bollywoodversion af Jane Austens Pride and Prejudice. Hvis du ser Bride and Prejudice og tror, det er en bollýwoodfilm, ja så kommer du meget let til at tro at bollywoodfilm er noget lort. Og det er de ikke, så lad være med at se Bride & Prejudice, men prøv til gengæld en af de mange andre rigtig gode film på markedet.
Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar